En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasavvur, ekseriyetle her seviyede yan bileğnöbettiren bir paradigma açılı iniş ve merdiven yürekerir ve ancak veya sıkışık alanlarda vadiın bereketli bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Doğrusu, yapı taşı nüans şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek ciğerin mutasavverken, ivedili çıkış kapısı sadece hızlı ve güvenli tahliye bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetçi edilen işleyiş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + kol seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi gestalt simultane kapının olanaklı olan en azca çağ kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 takım sessiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamaktadır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve ayaında tek yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu Yangın Kapısı merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yaraşır bedel politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine engel olan acil boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamam kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Bu dizge umumiyetle evgin bir durumda çabucak açılabilen anlayışsız çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğunlukla bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp anlayışsız çekilebilmesini esenlar.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir derece da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan yüksek bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve daha azca onarım gerektirir.

Report this wiki page